comment 0

Time for tea

 

Hej höst!

Väntad och äntligen kommen. Med en del nya prints på G så håller jag på att förbereda mig inför Färgfabrikens höstmarknad 14-15 Oktober. Det är DesignmarknadSTHLM som arrangerar i vanlig ordning och lokalerna kommer att vara smockade med talangfulla designers och konstnärer. Komsi komsi!


Annonser
comment 0

The heart is in the details

Nu är väll ändå vintern long gone och schizofrena Mars har snart gjort sitt. Sitter inne och tecknar godispapper och ihopskrynklade pappersark mellan jobbuppdrag och långpromenader. Abstraktare än såhär blir det nog aldrig för min del. 

comment 0

Porträtt uppdrag

Goddagens! 

Fick den roliga uppgiften att illustrera författarporträtt till den här grymma boken skriven av Lina Nertby Aurell och Mia Clase . Den har legat på topplistan senaste månaden som mest sålda facklitteratur i Sverige. Kul!

comment 0

Zine

Jag läste en post på Rookiemags hemsida, att Skapa Zines inte handlar om regler och ramar, utan om frihet och makt. Zine är förkortningen av engelskans magazine. Det kan vara ett häfte, en tidning, eller i vissa fall även en hemsida där bara fantasin sätter gränser för vad du vill fylla innehållet med. Mitt Zine som jag tecknar på nu är lite av ett experiment för att se vad som händer när mina idéer får vandra fritt på sidorna utan för mycket eftertanke om mening och mål. Ett jättebra sätt att utveckla sig på både tekniskt och ur ett kreativt perspektiv. 

comment 0

Nya prints

 

Skam den som ger sig. Trodde aldrig att jag skulle bli klar med mitt lilla mineralprojekt och fjärilarna i rött, här är dom nu färglagda och granna. Det var så roligt att se människors reaktioner på designmässan i Färgfabriken för några helger sedan. Det är tydligen inte bara jag som fascineras av råa kristaller :)

Det är för övrigt många som hör av sig och undrar om webshoppen. Den ligger nere för tillfället så om ni skulle vara intresserad av att köpa prints så får ni maila mig så löser vi det på något vis.

sandahlmariee@gmail.com

kristaller_web

mothmapweb

 

Spara

comment 0

Knegat och klart

Det var den jobbveckan. Man kan ju tyvär inte leva på luft så när årets fattigaste perioder råder då är jag mer än tacksam över att inte enbart behöva förlita mig på en futtig liten konstnärslön.  Har kört tolvtimmarspass hela veckan på mitt nattjobb så nu kliar det i fingrarna efter blyerts och akvarell. Men först kanske man skulle sova en stund. Godnatt .

IMG_5857