kommentar 0

Zine

Jag läste en post på Rookiemags hemsida, att Skapa Zines inte handlar om regler och ramar, utan om frihet och makt. Zine är förkortningen av engelskans magazine. Det kan vara ett häfte, en tidning, eller i vissa fall även en hemsida där bara fantasin sätter gränser för vad du vill fylla innehållet med. Mitt Zine som jag tecknar på nu är lite av ett experiment för att se vad som händer när mina idéer får vandra fritt på sidorna utan för mycket eftertanke om mening och mål. Ett jättebra sätt att utveckla sig på både tekniskt och ur ett kreativt perspektiv. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s