kommentar 0

Vita Näckrosor

Den vita näckrosen är en av mina favoritblommor. Kanske för att den påminner mycket om lotusen, den är även Södermanlands lanskapsblomma. Blommor måste vara bland de mest klassiska motiven som man avbildar.  Det är konstigt, jag har inte tecknat så mycket blommor tidigare. Kanske för att ju vanligare ett motiv blir att avbilda desto svårare blir det att inte bara återskapa det någon annan redan har gjort till sitt. Resultatet blev bättre än jag trodde. Jag gillar verkligen kompositionen och den ovala inramningen. Hoppas ni får en fin helg allihopa!

KRAM

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s