kommentar 0

Gammelgäddan tar sin tid

d9ee0e3c34a855686bf5c4838e8c2662

inspobild: Pinterest

Med inspiration från gamla skolplanscher och illustrerade faktaböcker sitter jag och skuggar fram fjäll efter fjäll med tunnaste tuschspetsen. Jag har aldrig tecknat fiskar förut. Det är roligt men tålamodet sätts på prov när man kommer till den avlånga kroppen. Det är så svårt att få det realistiskt men jag gör så gott jag kan och övertalar mig själv om att det personliga uttrycket skapas av misstag inte perfektion. Tiden försvinner och teet svalnar. Jag går över med ett sista lager skugga runt fjällens mellanrum innan det är slut för idag. Det tar sin tid och Gammelgäddan är nästan lika envis som jag. Slutresultatet får ni se en annan dag :)

wpid-wp-1423061370102.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s