kommentar 0

Wishing & Dreamin`

image

jag försöker att påminna mig själv om det fina med Januari. Bortsett från att det är kallt, tomt i plånboken och evigheter till våren så har månaden ändå sin charm. Jag avfärdar det här med nyårslöften ”- börja träna, äta mer vegetariskt, träffa nya männsikor, pfft! Yeah right ” Dom löftena ligger redan nere i källarförrådet tillsammans med yogamattan och det påbörjade lapptäcket från förra året. Men drömma kan man ju alltid göra och hoppas. Jag drömmer, planerar och hoppas som ingen annan. Året har liksom inte börjat riktigt än så man har råd att fylla det med allting på.

Mitt första rätt så oövervinnerliga projekt är redan igång. Det här är en påbörjad porträttstudie som jag har gjort av Josephine Baker i blyerts. Hon var variete-artist i Paris under 20-talet och flera decennium fram, känd som flickan med banankjolen men hennes liv var så mycket mer än bara dans och ”glamour”. Jag tänker göra ett seriefanzine om henne som förhoppningsvis kommer att bli klart till Stockholms seriefestival i Maj. Vi får se hur det går. Drömma kan man ju alltid göra ;)

???????????????

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s