kommentar 0

Allan Edwall

edwall_webb
Ibland så känns världen allt bra liten. Jag har länge tänkt att jag vill uppdatera min portfolio med porträtt av kända personer som ligger mig varmt om hjärtat. Astrid Lingrens sagofigurer och skådespelare står högst upp på min kärlekslista och som av en tillfällighet så mailar en tjej som heter Frida mig och undrar om jag har lust att rita ett porträtt av Allan Edwall till henne. Hur kul som helst! Här ser ni resultatet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s