kommentar 0

Work in progress

Idag har jag tillåtit mig själv till att bara sitta och rita hela dagen för imorgon så ska jag till Älvsjömässan och lyssna på seminarier hela dagen om att starta företag och till helgen så blir det jobb både lördag och söndag. Det har inte funnits mycket tid över för att sitta och teckna på senaste tiden men jag hoppas att jag kan klämma in flera timmar nästa vecka. Jag har ju så många roliga bildprojekt på g som jag vill sätta igång med. Idag så har jag börjat med att fylla i bakgrunden på mitt senaste bildprojekt. Ormar är ju helt magiska och dom har så fina mönster men det kommer nog att krävas både tålamod och en hel del tipsex innan den här killen blir helt färdig. Jag ritar nästan aldrig bakrunder till mina motiv så det är defenitivt något som jag behöver öva mer på. Wish me luck!

IMG_5193.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s