kommentar 0

Sommar blir till höst

koftor

hairymaryHösten börjar kännas  av mer och mer. Jag vågar inte chansa längre när jag tar morgonpromenaden med Enya om det räcker så här, min gråmelanga oversize tshirt och dom där svarta leggingsen med nio hål i som aldrig når botten av tvättkorgen. Klockan är bara halv sju och solen har inte hunnit fram än till skogen bakom funkishuset där vi bor. Det börjar bli dags att välkomna hösten och tacka för sommaren, plockar fram koftorna som har legat och väntat längst in i garderoben på att få komma fram.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s